Desenvolupament Personal

life copiaVictor Frankl deia: “La pregunta pel sentit de la vida és expressió de maduresa mental. En la societat de consum i abundància només hi ha una necessitat que no troba satisfacció i aquesta és la necessitat de sentit. La recerca per part de l’home del sentit de la vida constitueix una força primària. Aquest sentit és únic i específic en tant que és un mateix i un de sol qui ha de trobar; únicament així aconsegueix arribar l’home un significat que satisfaci la seva pròpia voluntat de sentit. L’home s’autorealitza en la mateixa mesura en què es compromet al compliment del sentit de la seva vida. ”
En Livingroom oferim oportunitats i eines per produir aquesta expressió de maduresa mental a través d’activitats i projectes enfocats a:
1. SENTIT DE LA VIDA: qui sóc, d’on vinc, cap a on vaig, què puc fer, etc.
2. RELACIONS: grups de a? Pedrís i motivació.
3. POTENCIAL: descobrir el potencial que portes dins.
4. PERSONALITAT: conèixer els principis del desenvolupament de la personalitat i descobrir les eines per augmentar el teu valor com a persona.
5. ESPIRITUALITAT: estudis d’investigació sobre espiritualitat, cultura bíblica, religions comparades, història de les religions, estudis bíblics temàtics, etc.
Si estàs interessat o interessada en algun d’aquests temes, envia’ns un e-mail i t’oferirem més informació.

 

Os presentamos en primicia el blog del departamento de Desarrollo Personal, que incluye dos proyectos de crecimiento espiritual:
1. El estudio bíblico: “BUSCANDO EL ESPEJO” y
2. El DIARIO DE ORACIÓN.
En este blog encontraréis las herramientas de estudio y de profundización de los dos proyectos.
Semanalmente será actualizado y, después de cada reunión, encontraréis los resúmenes de aquello que descubrimos juntos.
Disfrutadlas.

RECURSOS: