Salut i estil de vida

ayurveda-lifestyle

En Livingroom considerem la salut com un punt clau dels nostres ensenyaments.

Són 4 els factors principals que determinen la salut de les persones: l’herència genètica (27%), el medi ambient (19%), el sistema sanitari (11%) i l’estil de vida individual (43%). N’hi ha un que destaca pel seu alt percentatge i és aquest precisament sobre el qual podem actuar nosaltres: l’estil de vida. Així, per exemple, segons l’OMS el 30% de les morts per càncer es podrien evitar amb un canvi en els estils de vida.

Entenem que la salut va més enllà de la nutrició o l’exercici físic. Per això organitzem els següents tallers de suport:
– Conèixer els principis fonamentals de la salut: física, emocional, social i espiritual.
– Identificar situacions de risc a nivell personal.
– Aprendre a millorar l’estil de vida.
– Aprendre a manejar l’estrès i els problemes emocionals: depressió, ansietat, obsessió, addicció, etc.
– Tallers per a deixar de fumar, prevenció de la drogoaddicció, l’alcoholisme i la ludopatia.

Tots aquests projectes tenen com a propòsit millorar la qualitat de vida del nostre proïsme. Sense més.

 

Propera activitat:

Hola. En Livingroom nos encanta empezar el año con propósitos y metas. Esto hace que vivamos la vida con más intensidad. Para nosotros la salud es uno de los pilares fundamentales de una vida con propósito. Lo habrás visto en las charlas que organizamos junto con Flax&Kale. Ahora tenemos una buena noticia para ti. El 23 de Enero, a las 18:00, en Livingroom organizamos una Reunión ÀNIM dedicada a la salud. El ponente es el Doctor Jorge Roger Pamplona, doctor en medicina, especialista en cirugía general y del aparato digestivo, master en salud pública por la Universidad de Loma Linda, California y divulgador científico de decenas de libros sobre nutrición y educación para la salud.  Tenemos otra vez el privilegio de tenerlo con nosotros. Esta vez la charla será sobre el control del apetito y se hará en la sala de conferencias de la multinacional HYLA, situada en Carrer Tarragona, 110-112 (muy cerca de la Estación de Sants). Después de la charla habrá una degustación y la posibilidad de preguntas y respuestas. Y como sabemos que te interesan los temas de salud y estilo de vida, te hacemos llegar esta invitación. Nos gustaría recibir tu confirmación cuanto antes para poder gestionar el tema del aforo limitado. Envíanos tu respuesta  a hola@livingroom.cat incluyendo: Nombre y Apellido. Esperamos vernos pronto. Atentamente, Livingroom Barcelona.

 

EventoCast