Suport a la família

Happy family laying down one the other.

L’existència de la família té diversos propòsits: desfer la solitud, aprofundir en el desenvolupament del caràcter i de les habilitats socials, interactuar amb el medi ambient i crear el nucli perfecte per a la multiplicació de la raça humana.

El relativisme, el materialisme i la pèrdua de valors, fan trontollar la nostra societat i hi ha cada vegada més famílies que es veuen embolicades en problemes interns de difícil solució. Freqüentment es manca de les eines necessàries per resoldre els problemes del dia a dia, per això, les persones que més ens volen, a les que més volem i que també són les més properes, pateixen les conseqüències.

En Livingroom volem restaurar valors, promoure la reconciliació de les relacions deteriorades, ajudar els que resulten ferits per les alteracions produïdes en el seu si, i impulsar el coneixement de les habilitats socials i dels principis que regeixen la convivència familiar, tot això amb el sa objectiu que les seves vides siguin més significatives i feliços.

L’àrea de Suport a la Família té com a base els principis cristians presentats en la Bíblia. On es practiquen aquests principis apareixen la comprensió, el respecte mutu, l’amor sincer, l’entesa entre generacions, la reconciliació, l’equilibri familiar i les diverses característiques que es desitgen en tota llar i en tota societat.
És el nostre sincer desig que totes les famílies visquin plenes d’equilibri i propòsit, on cadascun dels seus components tinguin el desenvolupament adequat i es troben plenament integrats.

Per això posem a la disposició de les famílies de la nostra ciutat els següents projectes:

NENS I ADOLESCENTS
– Oci i Temps lliure: esplai, casal d’estiu, campaments exploradors. Per a més informació sobre el nostre Esplai entra en: https://www.facebook.com/groups/noticieresplai
– Suport escolar: tècniques correctes per a un bon aprenentatge, reforç escolar, taller d’habilitats socials i creatives.

JOVES
– Activitats d’integració: talentshow, grups d’estudi, grups d’esport, etc. Per a més informació sobre el nostre PUNT JOVE entra en: https://www.facebook.com/PuntJoveBarcelona
– Curs Prepareu & Enrich: suport especialitzat per a problemes de parella.

PARES
– Tallers, cursos i grups de suport, sortides amb altres famílies, etc. Per a més informació entra en: https://www.facebook.com/groups/728300263914825

AVIS
– Banc de temps, oci, lectura, etc.

Si estàs interessat, no dubtis a contactar-nos.